10 most stupid questions people usually ask in obvious situations. ?

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3.. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:- Is ! the 'Butter Paneer Masala' dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...

Stupid Question:- You've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not..... You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...

Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

28 Answers

Relevance
  • Adil A
    Lv 5
    1 decade ago
    Best Answer

    LMAO! FUNNIEST JOKE IVE HEARD THIS WHOLE MONTH! WELL WORTH A STAR! GREAT JOB!

  • Erika
    Lv 4
    3 years ago

    Obvious Answers To Stupid Questions

  • 1 decade ago

    they're not bad. i can't remember the others i've heard.

    but sometimes they go a bit overboard because you can't escape the situation when asking stuff you know? like #4..you gotta ask if a dish is good because some meals suck and its good to get their opinion.

    but i did like number 5!

    and as for the stupid question thing i like the "Can I ask you a question?' one.

  • 1 decade ago

    hilarious! i love 10 and 3

  • How do you think about the answers? You can sign in to vote the answer.
  • 1 decade ago

    liked them very funny....... man said to my wife the other day at the bus stop... is this where you get the bus!! my wife laughed then said not sure i'm waiting on a taxi!!

  • 1 decade ago

    Lucky you.You never ask stupid Qs

    Source(s): experience
  • 1 decade ago

    That's that bull! That was too funny! BRAVO! lol. loved the first 3.

  • 1 decade ago

    Very nice

  • 1 decade ago

    hey really nice one

    10/10

  • oldman
    Lv 4
    1 decade ago

    Good observation of our bad habits.

Still have questions? Get your answers by asking now.